Rendelési és szállítási általános szerződési feltételek

(www.eloetelbar.hu)

 

 

Üzemeltetői adatok

 
Gemma-Mix 2000 Kft.
6050 Lajosmizse, Deák Ferenc u. 2.
Adószám: 11379306-2-03
Cégjegyzékszám: 03-09-104436
Szerződés nyelve: Magyar
E-mail: info@eloetelbar.hu
Tel.:+36 76 555-180
 

Az oldal szolgáltatási köre

 
A www.eloetelbar.hu weboldal elsődleges célja nyers ételek házhozszállításhoz kapcsolódó rendelés felvétel, illetve a nyers étkezéssel, egészséggel kapcsolatos információk közlése. Az oldal látogatása, a szolgáltatások egy részének igénybe vétele regisztrációt nem igényel.
A szolgáltatások bizonyos, az Üzemeltető által meghatározott köre csak regisztrációval vehető igénybe. 
 
Regisztrációhoz kötött szolgáltatások például:
 
ételrendelés
ételrendelés módosítása
ételrendelés lemondása
 
Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrációhoz kötött szolgáltatások körét bővítse, szűkítse, egyes szolgáltatásokat megszüntessen, illetve új szolgáltatásokat vezessen be, akár regisztrációhoz kötötten, akár a nélkül. Az Üzemeltető a szolgáltatások körének változásáról a felhasználókat tájékoztatja.
 

Rendelési információk

 
A www.eloetelbar.hu weboldalról történő rendelés regisztrációhoz kötött.
 
A regisztráció során az alábbi adatok megadása kötelező:
 
Felhasználónév
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail
Jelszó
 
Regisztráció érvényesítése, a megadott e-mail címre kiküldött hitelesítő e-mailban elhelyezett linkre kattintva történik meg. A hitelesítés elmulasztását követően regisztrációját, a rendszer 3 nap után automatikusan törli.
 

A megrendelések leadása

Étel rendelését a nap 24 órájában megteheti honlapunkon.
 

A megrendelés feldolgozása

A megrendelés feldolgozása munkanapokon 8:00-16:00 között történik.
 
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. 
Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor
 

Rendelési határidők

 
A honlapunk, a megjelölt határidőkkel fogadja el megrendelését.
 
Hétfő: Megelőző szombat 00:00 óráig rendelhető
Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek: Megelőző nap 9:00 óráig rendelhető
 

Rendelés módosítása/lemondása

 
A leadott megrendelésének módosítása, vagy lemondása, munkanapokon 8:00 - 16:00 óra között, az alábbi telefonszámon teheti meg: 06/76 474-080 
 
Módosítás/Lemondás határideje:
 
Hétfő: Megelőző szombat 00:00 óráig
Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek: Megelőző nap 9:00 óráig
 

A rendelés menete

 
    1. Válogassa össze a megrendelni kívánt ételeket.
    2. Kattintson, a menüsor mellett található kosár ikonra.
    3. Ellenőrizze a megvásárolni kívánt ételek listáját és mennyiségét, majd
        kattintson a rendelés folytatása gombra.
    4. Töltse ki a kiszállításra és számlázásra vonatkozó összes adatot, majd 
         kattintson a rendelés folytatása gombra
    5. Kérjük, ellenőrizze rendelését, ha mindent rendben talált, Kattintson a rendelés feladása gombra,
        ezzel lezárult a megrendelés.
 

Kiszállítási területek

 
Jelenleg az alábbi területekre áll módunkban ételt kiszállítani:
Kecskemét belterület
Kecskemét – Katonatelep
Kecskemét – Hetényegyháza
Kecskemét – Kadafalva
Lajosmizse
 

Házhoz szállítás, információk

 
Az ételek kiszállítása Hétfőtől – Péntekig 8-12 óra közötti időszakban történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címét megadni. 
 

Házhoz szállítás díjszabása

 
A kiszállítás a felsorolt területekre ingyenes.
 

A felhasználók felelőssége

 
A felhasználó az oldalt csak saját felelősségére használhatja. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a felhasználót az oldal használata során ért olyan károkért, kellemetlenségekért, amelyek abból adódtak, hogy a felhasználó az oldal használata során nem a kellő körültekintéssel járt el. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget azért, ha a felhasználó adatai a felhasználó hibájából jutottak harmadik személy tudomására.
 
A felhasználó köteles tiszteletben tartani a hatályos jogszabályokat, és a használat során köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely jogellenes, vagy amely más felhasználók érdekeit sérti. Jogellenes, ha a felhasználó mások személyes adatait az érintett hozzájárulása nélkül teszi közzé, vagy hozzászólásaival más becsületét, jó hírnevét, szellemi alkotásokhoz fűződő jogait sérti.
 
Valamennyi felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely az oldal rendeltetésszerű használatát akadályozza. A felhasználó köteles tartózkodni minden olyan kommunikációtól, amely akár megjelenési formája, gyakorisága, akár tartalma miatt az oldal rendeltetésszerű használatában másokat akadályozhat, vagy zavarhat.
 
Valamennyi felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely az Üzemeltető érdekeit sérti. Ezen belül a felhasználó köteles tartózkodni az oldal működésének megzavarásától, akadályozásától, illetve olyan tevékenységektől, amely az Üzemeltető üzleti titkainak, általa titokban tartott információknak a megszerzésére, felhasználására irányul. A felhasználó nem folytathat olyan tevékenységet, amely az oldal informatikai biztonságát veszélyezteti, vagy valamely termék, szolgáltatás reklámozására irányul.
 
Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot arra, hogy a Szabályzatot sértő felhasználót az oldalról kizárja, regisztrációját törölje.
 

Az Üzemeltető felelőssége, szavatosság kizárása

 
Az Üzemeltető vállalja, hogy minden tőle elvárható intézkedést megtesz a szolgáltatás zavartalansága és folyamatossága érdekében. Az előző pontokban meghatározott elsősorban ezen célok érdekében gyakorolja, valamint azért, hogy a szolgáltatást a felhasználók igényeinek megfelelően alakítsa.
 
Az Üzemeltető minden szükséges intézkedést megtesz a felhasználók adatainak biztonsága érdekében.
 
Az Üzemeltető a felhasználó regisztrációjának felfüggesztéséről vagy törléséről, függetlenül annak okától, minden esetben tájékoztatja a felhasználót, és törekszik a felhasználókkal való együttműködésre, a viták békés úton történő rendezésére.
 
Az Üzemeltető az oldal működése során előálló esetleges zavarok, működési problémák elhárítására törekszik, azokért azonban felelőssé nem tehető. Az Üzemeltető a felhasználók magatartásáért felelősséget nem vállal.
 

Adatkezelés

Adatkezelési tájékoztatónkat az alábbi linken tekintheti meg:

Jogérvényesítés

 
A felhasználók panaszaikkal, kifogásaikkal fordulhatnak közvetlenül az Üzemeltetőhöz, aki minden tőle telhetőt megtesz az esetleges jogsértések megszüntetése és orvoslása érdekében. Egyéb esetekben a felhasználó a mindenkor hatályos jogszabályokban foglaltak szerint érvényesítheti jogait.
 
 
A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.
 
A www.eloetelbar.hu oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Gemma-Mix 200 Kft. általános szerződési feltételeit.
 
 
 
Lajosmizse, 2016.július 01.